Szigetszentmiklóson felléptünk a Városi Majálison

2017.05.01 - a munka ünnepe, ünnepnap.


Szigetszentmiklósi Önkormányzat minden évben megszervezi a városi majálist, ahol  kiváló programokkal szórakoztatják a résztvevőket.

A színpadon különböző sportágak tudtak bemutatkozni, de természetesen ez mellet a táncok különböző fajtái is a színpadra léptek. Mi 10 óra után kerültünk a színpadra egy 20 perces bemutatót tartottunk többed magunkkal.

Ez úton ragadom meg a lehetőséget, és köszönöm Minden résztvevőnek, aki velünk színpadra állt a szereplést. 💖

A bemutató előtt a két műsorvezető Petykó Ágnes és Petró Karesz a Lakihegy Rádiótól töviről hegyire kikérdeztek erről az edzésfajtáról, ami egy igen jó hangulatú rövid riportot eredményezett. Mindent megmutattunk, amit meg lehet 20 percben, ezért egy rövid bemelegítést is felvittünk a színpadra, majd következett a középső blokk a komoly edzéssel. A végét szintén egy rövid nyújtással fejeztük be. Ettől függetlenül ez a rövid blokk egy teljes értékű edzésnek is megfelelt, hiszen nem tudtunk lenyújtani rendesen. 😀

De a színpadon kívül rengeteg mindennel találkozhattunk... felsorolni is sok volna. A teljesség igénye nélkül: a hintákon kívül, ölelőház, számtalan ingyenes falatozási lehetőség, kispályás foci, gyerek ügyességi játékok, quadozás, stb., stb.

Köszönjük a városnak a meghívást legközelebb is szívesen megyünk! 😀 



Addig is látogassátok edzéseinket!



Egy rövid részlet a fellépésünkből:



Megjegyzések