Napi 1 óra Neked is jár saját magadra?

Kakusei Tabata Edzés fényképe.


Napi 1 óra Neked is jár saját magadra?
********************************************

A fenti kérdés igen csak fontos. Épp a hétvégén néztem meg a Rossz anyák című filmet. És képzeljétek el, a probléma amit boncolgattak talán ugyanez. Lehet, hogy még nem vagy anyuka, de lehet, hogy már igen. A kérdés csak az, hogy jut-e magadra az a nyavalyás 1 óra?

Miért?

Mert szükséged van rá, hogy mozogj.... de ha nem az edzésről, hanem az életvitelről beszélünk, akkor is! Nem lehet nyúzott feleségként csak a háztartás körül forogni, bejárni a munkahelyre, lenyomni a munkádat, bevásárlás, rohanás a gyerekért, figyelni, hogy minden csekk időben be legyen fizetve, legyen meleg étel az asztalon, legyen tiszta, vasalt ruha, ragyogjon a lakás..... szolgálni, szolgálni és megint csak szolgálni a családot.

Nemes dolog az önfeláldozás, de ne vesszél el. Jusson 1 óra magadra MINDEN NAP, ami arról szól, hogy TE is ember vagy, TE is megérdemled, hogy feltöltődj, hogy valami TÉGED szolgáljon azért, hogy TE újra adni tudj.... mert ha mindig csak adsz, és soha nem kapsz semmit, kiégsz, és a végén már azt sem fogod tudni, hogy miért is vágtál ebbe bele. 😣

Szoríts ki 1 órát magadért!

Személyesen:
KAKUSEI SE (2316 Tököl, Akácos út 41) Bejelentkezés a "FOGLALÁS MOST" gombbal.

Online edzés:
www.tabataworld.net

Megjegyzések