3 edzés 3 napra - III. rész

Elérkeztünk a 3. naphoz. Szeretettel adjuk ezt az utolsó csomagot. Természetesen sosem lehetne abbahagyni a jó kis tippeket, de most mégis pontot teszünk a sorozat végére. (Legalábbis egy darabig.) 😀

1. ZSUGORFELÜLÉS
Nagy kedvenc ez is. Egyszerűen sok jó gyakorlat van... és szinte mindet szeretjük. :)

Gyakorlat: Feküdj hanyatt, kezed a csípőd mellett. Ülj fel úgy, hogy egyszerre mozog a felső és alsó tested is. Térded hajlítsd be és karod is emelkedjen a felső testtel együtt, végpozíciója akkor jó, ha párhuzamos a talajjal és akkor hajlítod be jól a térdedet, ha az ujjaddal akár meg is tudod érinteni a lábfejedet. Jó gyakorlást! Egyszerre minimum 15 db-ot csinálj.


2. BICIKLIZÉS - másképp


Gyakorlat: derekad legyen leszorítva a talajhoz, kezed tarkóra téve. Ellentétes könyék és térérintés folyamatosan 30-szor miközben bicikliző mozdulatot végzel a lábaddal. (15-15 mindegyik oldalra)


3. PÓKBAN FUTÁS (orosz rúgás)


Gyakorlat: Kiindulási helyzet ülőtámasz. Konkrétan emeld meg a feneked és fuss így helyben. Szintén 15-15 lábanként.


Ismét 3 jó kis gyakorlatot kaptál, legalább 3-szor ismételd meg a kört. Jó kis hasrutin, az biztos. Keverve a 3 nap gyakorlatait pedig egy teljes edzést kapsz, úgyhogy csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle. 😊

Szeretettel várunk élőben edzéseinken Tökölön az Akácos út 41.-ben, illetve ha elfoglalt vagy, avagy ha messze laksz tőlünk, ajánljuk az online edzéseinket a www.tabataworld.net oldalon!


SZIASZTOK!


Megjegyzések