ÚJ mozdulat = ÚJ idegpálya

Képtalálat a következőre: „idegpályák”


Végre elkezdtél edzeni! Szuper!

Ahhoz azonban, hogy a fejlődés beinduljon türelem kell, testednek megmutatsz egy új gyakorlatot, melyet lehet hogy az elején botladozva, vagy ügyesen,  de szükséges, hogy megtanuljon. Az új mozgásmintákhoz új idegpályákat szükséges kiépíteni. Ez többek között azért is hasznos, mert a mozgás fejlesztésével közvetlenül hatunk az idegrendszerre. Bizony, bizony okosodunk, ha mozgunk.

A fejlődés viszont csak akkor tud végbemenni, ha a hajszálérhálózat is kiépül. A kapilláris vékony falán keresztül zajlik a különböző anyagok cseréje a vér és a szövetek között és jut el az oxigén a megfelelő helyre. Ha az étkezést nem rontod el, van mit eljuttatni a szövetekhez, ha szarul eszel, tartalékol a szervezet és mindent zsírban próbál raktározni, azaz beindul a hízás.

Ruhaméret csökkenés tehát akkor érhető el, ha minden ideális, vagy ahhoz közeli. Érdemes nem szórakozni a szervezettel, mert pórul járhatunk. Rossz kajálás elhízáshoz vezethet (mindegy, hogy sokat vagy keveset eszel, mind a kettő hízást okoz), kevés mozgás szintén elhízáshoz vezethet. Sajnos az agyatlanul sok mozgás meg sérüléshez. Szóval tiszteld a testedet, amit kaptál édesanyádtól, mert nincs másik. Vigyázz rá, óvd az egészségét, és hidd el meghálálja, akár azzal, hogy olyan ruhaméretet érsz el, amelyet megálmodtál.

Láthatjuk, hogy egyik napról a másikra mindez nem történhet meg, mert idő szükséges a fejlődéshez, de kitartó munkával MINDEN elérhető!


Várunk szeretettel edzéseinken!



Személyesen:
  • KAKUSEI SE - 2316 Tököl, Akácos út 41. (időpontfoglalás szükséges!)
Online:

Megjegyzések