Mindig ugyanazt csinálod?

Képtalálat a következőre: „crossfit wallpaper”

Hetek óta ugyanazt csinálod? Azaz veszel egy jó kis DVD-t és mindig ugyanazt az edzést csinálod? Van egy hasrutinod, amit nem hagysz el soha?

Javaslom... ne tedd.Már az jó, ha valamelyik HIIT edzést csinálod.... de könyörgöm, a több ezer kombinációból csak azt a párat?!

Gondolkozz!
Ha egyféle gyakorlatsort csinálsz, azoknak a gyakorlatoknak a fő izomcsoporjai fognak erősödni, és amelyiket épp nem mozgatod ezzel, az sajnos háttérbe szorul. Hidd el, egy idő után ráadásul ráunsz a DVD-re, és akkor ott azon a ponton még az edzéstől is elmegy a kedved, pedig nagyon motivált voltál, mikor elkezdted... ugye?

Mit javaslunk?
VÁLTOZTASSS!!! Lehetőleg mindig más gyakorlatsort végezz. (Ha már otthon vagy, és nem jössz el csoportos órára / személyi edzésre), akkor vegyél részt valamelyik programunkon -folyamatos megújult programok vannak-), de semmiképp ne várj csodát 1 dvd megvásárlásától, azt nem lehet egy életen át csinálni. Nyilván lehet az első lépés, de tudd, hogy innen még van hova fejlődni, és törekedj rá, mielőtt ráunnál!

Aktuális programunk:
Vagy gyere hozzánk edzésre:
  • 2316 Tööl, Akácos út 41 - KAKUSEI SE (bejelentkezni szükséges!)

Megjegyzések